Tilmelding til nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder, vil du modtage en e-mail, når Indenrigs- og Sundhedsministeriets Resumedatabase udkommer med nyhedsbrev om nye afgørelser, udtalelser og notater fra ministeriet om kommunale og regionale forhold.

TILMELD NYHEDSBREVET

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtidig samtykke til, at Indenrigs- og Sundhedsministeriet indsamler og behandler oplysninger om blandt andet din e-mailadresse.

 

Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

Resumédatabasen benytter Ubivox til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmes din e-mailadresse derfor hos Ubivox.

Du kan når som helst afmelde dig Resumédatabasens nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Resumédatabasens nyhedsbreve, kan du skrive til Ubivox. Kontaktinformation til Ubivox findes på https://www.ubivox.dk/. Du kan også skrive direkte til Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogram, lokation baseret på IP-adressen (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen.

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Resumédatabase har indgået en databehandleraftale med Ubivox. Du kan læse mere om Ubivox, Ubivoxs privacy erklæring samt Ubivoxs behandling af dine oplysninger på https://www.ubivox.dk/emailplatform/databehandler/

Se også Databeskyttelse under Indenrigs- og Sundhedsministeriet.